Fõmenü

Látogatóink száma:
15.574.028
 

tárhely és domain
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
fordítás, fordítóiroda
Üdvözlünk a Polisz online játékban! Ez a menüpont hivatott arra hogy mindenki számára érthetővé tegye a játékot, és ha akadnak homályos foltok akkor azokat eloszlassa.

Hogy miről is szól ez a játék? Elsősorban arról hogy jól érezzük magunkat, játszunk egy jót ebben az interaktív és sokrétű rendszerben. Készíts magadnak egy karaktert, nevezed el úgy hogy ha később jól játszol mindenki rettegve ejtse ki majd ezt a nevet.

Ám ahhoz hogy dicső bajnok, vagy rettegett hős legyél először meg kell ismerkedned a szabályokkal, amely elengedhetetlen ahhoz hogy jól menjen a játék.A lenti menüpontokat elolvashatod sorban, vagy ahogy kedved tartja, mindkét esetben könnyen elsajátítod a játék kezelését!
1. Regisztráció
2. Ismerkedés a játékkal
3. Karakterlap
4. Tanulás
5. Config
6. Harc
7. Főmenü
8. A játék célja
9. FAQ (GY.I.K.)
10. Fórum - és játékszabályzat
11. Hogyan Kezdjünk játszani? Az első lépések kezdőknek!
9. FAQ(GY.I.K.)

Miért nem tudok belépni a Központomba?

-Engedélyezd a cookiek használatát a böngésződben. Ezt magyar nyelvű explorerben az Eszközök/Internet beállítások/Biztonság/Egyéni Szint alatt teheted meg.
-Nem valós email címet adtál meg, ezért nem kaptad meg a jelszavadat.
-Valamilyen kárt okoztál a játékban és ezért a rendszer kidobott
-Nem léptél ki a központodból, mielőtt elhagytad a gépet és később más belépett a Központodba, majd ott fellülirta a jelszavadat. A játék alkotói ilyen esetben természetesen nem vállalnak felelőséget.

Miért nem tudok új karaktert leregelni?

Nincs elegendő pollóniumod hozzá.Ezt a program piros szöveggel jelöli a megfelelő menüpont alatt. Ha elfogyott, harcolj a meglévő karaktereiddel és azok győzelmei után következő hónapban kapsz pollóniumot.

Mikor lépek szintet és az mitől függ?

A szintlépés mindig az elért győzelmek számától függ, hiszen igazi tapasztalatokat csak harc közben lehet szerezni. Minnél több győzelmet aratsz, annál magasabb szintre fogsz eljutni. A konkrét táblázatot a K.A.V.E. menüpont alatt találod.

Miért nem látok senkit a csatatéren, miközben engem mindig elkap valaki?

Az hogy kit látsz a csatatéren elsősorban a Presztízs értékedtől függ. Ha ez elég magas, láthatod azokat, akik nálad alacsonyabb presztizs értékkel rendelkeznek. Természetesen csak azokat támadhatod meg, akik veled azonos szintűek, ám ha már láttad hogy bent van néhány alacsonyabb szintű harcos is, semmi nem akadályoz meg téged abban, hogy rá vesd magadat egy másik árnyvadásszal.

Meddig tart egy spec technika hossza és ez mitől függ?

A spec technika hossza alap esetben attól függ, hogy mennyi a szinted, és az ellenfélnek milyen a speciális technikák elleni védelme. A spec technikák alap esetben 3 kör hosszúságig tartanak(első szinten), és minden további szint +1 e kört ad hozzá, míg minden szint amit az ellenfél a spec technika kivédésére tett 1 el csökkenti.

Hány szint van és melyik szinten milyen erősek a karakterek?

Jelenleg 20 szint van a játékban. Az hogy a karakterek milyen erősek egyes szinteken, mindenki tapasztalja ki saját maga.

Mikor váltanak a napszakok?

Az első napszak:20-4 óra, ez a sötétség ideje második napszak: 4-12 óra, a világosságé, a harmadik napszak:12-20 óra pedig a félhomályé.

Melyik archetípus melyik napszakban jobb?

Ez változó, de a K.A.V.E. tartalmazza az ide vonatkozó információkat.

Ha problémám van a játékban kihez fordulhatok?

A FAQ-t böngészd át. Nézd át a szabályrendszert. Ha egyikben sincs amit keresel, fohászkodj a helyi szellemekhez.

Csatázom valakivel, de nem tudok semmit csinálni, mi a baj?

Nem tanítottál meg karakterednek egy techet sem, akár csata közben is megteheted ezt, de ne feledd a tanításod végleges, nem változtathatsz rajta.

Hiába nyomok Árnyvadászat gombra, még sem történik semmi.Mi a baj?

Elképzelhető hogy a gépeden valamilyen pop-up killer program fut(pl tűzfal). Kapcsold ki és próbáld meg újra.

A harcot miért Pop-up ablakba tettétek, miért nem magára az oldalra?

Azért mert így nem kell állandóan letölteni a designt, gyorsabb lesz a program.

Eladhatom-e a karaktereimet, vagy a Központomat?

Ezt két okból sem teheted:

-Egyrész nem lehet karaktereket mozgatni.
-Másrészt pedig regisztrációnál elfogadtad szabályainkat, mely szerint a karakterek és a játék összes része a készítők tulajdonát képezi, így azok eladási ára kizárólag őket illeti meg.

Végül, mi van akkor ha függő lettem? :)

Nem vállalunk felelősséget a játék „élvezetéből” eredő károkért (munkahely, ép elme, családi perpatvar, szomszédok anyázása, stb). És ne feledjük, ez a játék nem helyettesíti az emberi kapcsolatokat.Arra majd irunk egy másikat! :))

Jognyilatkozat
Készítők
Médiaajánlat