Fõmenü

Látogatóink száma:
15.574.019
 

tárhely és domain
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
fordítás, fordítóiroda
Üdvözlünk a Polisz online játékban! Ez a menüpont hivatott arra hogy mindenki számára érthetővé tegye a játékot, és ha akadnak homályos foltok akkor azokat eloszlassa.

Hogy miről is szól ez a játék? Elsősorban arról hogy jól érezzük magunkat, játszunk egy jót ebben az interaktív és sokrétű rendszerben. Készíts magadnak egy karaktert, nevezed el úgy hogy ha később jól játszol mindenki rettegve ejtse ki majd ezt a nevet.

Ám ahhoz hogy dicső bajnok, vagy rettegett hős legyél először meg kell ismerkedned a szabályokkal, amely elengedhetetlen ahhoz hogy jól menjen a játék.A lenti menüpontokat elolvashatod sorban, vagy ahogy kedved tartja, mindkét esetben könnyen elsajátítod a játék kezelését!
1. Regisztráció
2. Ismerkedés a játékkal
3. Karakterlap
4. Tanulás
5. Config
6. Harc
7. Főmenü
8. A játék célja
9. FAQ (GY.I.K.)
10. Fórum - és játékszabályzat
11. Hogyan Kezdjünk játszani? Az első lépések kezdőknek!

Karakterlap

A játéktér azon része ahol a legtöbb időt fogod eltölteni. A karakterlapot az Árnyvadászok menüpont alatt tudod elérni, ha a legördülő menüből kiválasztassz egy harcost.

A lapon baloldalt a harcos képe, melette a karakter adatai jelennek meg. Egyes karakterek képe eltérhet a többitől, ez azt jelöli, hogy ők komoly eredményt értek el a játékban, és ezzel kivívták a megkülönböztetés jogát. Ezek a karakterek általában erősebbek is( +10sebzés,védés) ezért érdemes velük vigyázni a harcban.

A karakterlapon található értékek jelentése sorrendben a következő:

 

-Azonosító:Amire a játékban hivatkozunk, ez alapján megy a díjazás is, ha a karakter valamilyen eredményt ér el.

 

-Név: a karakter aktuális neve, ezt a Config menüpont alatt lehet módosítani

 

-Faj: a karakter hovatartozásást jelöli. Ettől függnek nagyban a képességei és technikái. Ezekrőlinformációt a KAVE ide vonatkozó menüpontja alatt találsz

 

-Erő: a karakter stamináját, állóképességét jelöli és azt hogy mennyi sérülést képes elviselni. Ha ez az érték nullára zuhan a karakter elájul, a csatáját elveszti.

A karakterek ereje mindig fix, egyetlen módon emelkedhet, hogy ha egy újabb szintet ér el. Akkor beáll egy állandó értékre, amely a követekező szintlépésig nem változik.

 

-Presztizs: A karakter hírneve, a befolyásának nagysága, és egyben az is hogy mennyire ismeri a város különböző területeit, illetve az azokon élőket. Magában foglalja a hírnevet, a kapcsolatokat, sőt a helyismeretet is. Ezt naponta eggyel növelhető ha a lenti gombra nyomunk. A presztizstől sok minden függ a játékban. Elsősorban az hogy ki kezdi a csatát. Mindig a magasabb presztizsértékkel rendelkező karakter üthet először. A másik ami a Presztizstől függ, az a KAVE ban található Titkos Információk. Egy bizonyos értékhatárt elérve egyes Információk láthatóvá válnak.

 

-Szint: A karakter harci tapasztalatának mérvadója. Minnél magasabb, a karakter annál jobb harcos, annál erősebb és nagyobbakat sebez. A karakter szintje akkor változik hogy ha egy bizonyos számot elérnek a győzelmei. Egyszerűbbre fordítva ha elég tapasztalatot szerez, egy újabb szintre léphet. Amint ez megtörténik, megnő az ereje a sebzése, EGY ÚJABB PONTOT TEHET VALAMELYIK VÉDEKEZÉSÉRE (ez nagyon fontos, ha nem osztod ki valamelyikre, nem adódik hozzá az érték). Azt hogy hány győzelemtől lép szintet a karakter, a KAVE ban talalod meg.

 

-Győzelem: győztes csaták száma(zárójelben a kivégzett ellenfelek), ettől függ az is, hogy a karakter éppen hányadik szintű.

 

-Vereség:vesztes csaták száma(zárójelben hogy a karaktert hányszor végezték ki). Akkor lehet fontos, hogy ha azonos győzelemmel áll valaki a toplistán. Ilyenkor a vereségek száma dönti el azt hogy ki lesz előrébb rangsorolt.

 

A karakterlap alján találhatod az Árnyvadászok menüpontot, amivel aktiválhatod a harcrendszert. Alatta az eseménylistát találod, amely a harc közbeni történéseket rögzíti, visszamenőleg is. Ebből kielemezheted ellenfeled taktikáit, vagy kimásolva elmenteheted a Központi Üzenetek alatt.

Jognyilatkozat
Készítők
Médiaajánlat