Fõmenü

Látogatóink száma:
15.574.033
 

tárhely és domain
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
fordítás, fordítóiroda
Üdvözlünk a Polisz online játékban! Ez a menüpont hivatott arra hogy mindenki számára érthetővé tegye a játékot, és ha akadnak homályos foltok akkor azokat eloszlassa.

Hogy miről is szól ez a játék? Elsősorban arról hogy jól érezzük magunkat, játszunk egy jót ebben az interaktív és sokrétű rendszerben. Készíts magadnak egy karaktert, nevezed el úgy hogy ha később jól játszol mindenki rettegve ejtse ki majd ezt a nevet.

Ám ahhoz hogy dicső bajnok, vagy rettegett hős legyél először meg kell ismerkedned a szabályokkal, amely elengedhetetlen ahhoz hogy jól menjen a játék.A lenti menüpontokat elolvashatod sorban, vagy ahogy kedved tartja, mindkét esetben könnyen elsajátítod a játék kezelését!
1. Regisztráció
2. Ismerkedés a játékkal
3. Karakterlap
4. Tanulás
5. Config
6. Harc
7. Főmenü
8. A játék célja
9. FAQ (GY.I.K.)
10. Fórum - és játékszabályzat
11. Hogyan Kezdjünk játszani? Az első lépések kezdőknek!

Regisztráció

Mindenek előtt regisztálnod kell magad, amit a Regisztráció menüpontra nyomva tehetsz meg . Ekkor kiugrik egy adatlap amit ajánlatos valós adatokkal feltölteni, mert a későbbi ajándékozásánál majd csak ezen adatok alapján tudjuk elküldeni neked a nyereményedet.

Ezután kapsz egy emailt amely tartalmazza a felhasználónevedet(egy betű 4 szám formátumú) és a jelszavadat amellyel elkezdheted a játékot.

FONTOS: A játék az email címekre nem nevez meg kikötéseket, de nem is vállal felelőséget azért ha a jelszó vagy a felhasználónév az email boxból kikerül. Ezért azt javasoljuk hogy miután megkaptad az értesítést jól jegyezd meg vagy írd fel valahova, azután pedig töröld a levelet.

Ha esetleg nem kaptál emailt, akkor újra kérheted hogy küldjük el neked, ám ekkor már csak a központod számát fogod megkapni a levélben.

Amennyiben elfelejtetted a jelszavad, vagy a Központod számát, a játék készítői nem tudnak segíteni neked, adatvédelmi okokból pedig semmilyen információt nem hajlandóak kiszolgáltatni a játékosokról.

Jognyilatkozat
Készítők
Médiaajánlat